Comisia Europeană. Coronavirusul: Verificări pentru protecția consumatorilor împotriva înșelătoriilor online

30 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 85

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (ec.europa.eu), Comisia Europeană, în parteneriat cu Rețeaua de cooperare pentru protecția consumatorilor (Rețeaua CPC), a publicat rezultatele celei de a doua examinări privind înșelătoriile referitoare la  coronavirus.

Astfel, ca urmare a solicitării Comisiei, de a combate produsele și publicitatea înșelătoare asociate cu coronavirusul, verificarea a fost efectuată în luna iulie și a constat într-un număr de 73 de verificări ale platformelor principale.

De asemenea, rezultatele verificărilor au evidențiat faptul că o treime dintre acele platforme (23 de verificări) ofereau un număr semnificativ de oferte și reclame dubioase, iar companiile deținătoare ale platformelor au fost informate cu privire la constatările generale și au prezentat rapoarte privind măsurile pe care le-au luat pentru a soluționa această problemă.

Pentru a vizualiza rezultatele verificărilor, apăsați aici.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
Comisia Europeană. Coronavirusul: Verificări pentru protecția consumatorilor împotriva înșelătoriilor online was last modified: iulie 30th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter