Comisia Europeană. Coronavirusul: Prelungirea scutirii temporare de taxe vamale și de TVA la importurile de dispozitive medicale

28 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 52

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (ec.europa.eu), Comisia Europeană a publicat un comunicat privind decizia de prelungire a scutirii temporare taxe vamale și de TVA la importurile de dispozitive medicale și de echipamente de protecție din țări terțe.

Așadar, decizia a fost luată pe considerentul că numărul de cazuri de coronavirus din statele membre constituie încă un risc la adresa sănătății publice și că în acestea sunt încă raportate deficite de dispozitive medicale.

De asemenea, durata acestei scutiri va fi prelungită cu 3 luni, fiind aplicată până la 31 octombrie 2020.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Răspunsul la criza provocată de coronavirus: Redresarea piețelor de capital

Comisia Europeană. Coronavirusul: Prelungirea scutirii temporare de taxe vamale și de TVA la importurile de dispozitive medicale was last modified: iulie 28th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter