Comisia Europeană. Coronavirus: s-au acordat 128 de milioane de euro pentru activități de cercetare

6 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 86
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Comisia Europeană (ec.europa.eu) a anunțat că a semnat acordurile de grant, în cadrul programului Orizont 2020, în temeiul cărora 23 de noi proiecte de cercetare vor primi o sumă totală de 128 de milioane de euro pentru a aborda pandemia de coronavirus și efectele acesteia.

Astfel, finanțarea permite desfășurarea de activități suplimentare de cercetare menite să: consolideze și să adapteze capacitatea industrială de a fabrica și furniza echipamente medicale, să prevină și să trateze coronavirusul, să dezvolte tehnologii medicale și instrumente digitale, să ducă la o mai bună înțelegere a impactului societal al pandemiei etc.

De asemenea, finanțarea acordată în cadrul programului Orizont 2020 face parte din angajamentul Comisiei în valoare de 1,4 miliarde de euro, sub forma inițiativei „Răspunsul mondial la coronavirus” și vine în completarea eforturilor depuse anterior pentru dezvoltarea de metode de diagnosticare, tratamente și vaccinuri.

Mai multe informații despre proiectele selectate sunt disponibile aici și în fișa informativă.

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Previziunile economice din toamna anului 2020: România – PIB-ul va scădea cu 5,2 %

Comisia Europeană. Coronavirus: s-au acordat 128 de milioane de euro pentru activități de cercetare was last modified: noiembrie 6th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter