Comisia Europeană. Coronavirus: Inițiativa privind medicamentele inovatoare

12 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 223

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (ec.europa.eu), Comisia Europeană a publicat un comunicat prin care informează despre selectarea a 8 proiecte de cercetare pentru dezvoltarea tratamentelor și a metodelor de diagnosticare pentru coronavirus, din cadrul parteneriatului „Inițiativa privind medicamentele inovatoare” (IMI).

Astfel, Comisia și-a majorat angajamentul la suma de 72 de milioane EUR (față de cele 45 de milioane EUR prevăzute inițial) pentru programul Orizont 2020, buget necesar finanțării un număr mare de propuneri pentru programele de cercetare și inovare.

Inteligența artificială în materie penală

Totodată, dintre proiectele finanțate în cadrul IMI, 5 se axează pe metode de diagnosticare și 3 pe tratamente. Cele axate pe instrumentele de diagnosticare cercetează crearea dispozitivelor care pot fi utilizate cu ușurință (în cabinetele medicale sau la domiciliul pacientului) și care produc rezultate în 14-40 minute, iar proiectele concentrate asupra dezvoltării tratamentelor vor avea drept principal obiectiv actuala pandemie de coronavirus, iar, în subsidiar, vor depune eforturi pentru pregătirea în caz de viitoare epidemii.

Lista proiectelor poate fi vizualizată aici.

 

Pentru comunicatul intregral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Solicitare de prelungire a restricției privind călătoriile neesențiale către UE până la data de 15 iunie 2020

Comisia Europeană. Coronavirus: Inițiativa privind medicamentele inovatoare was last modified: mai 12th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter