Comisia Europeană. Cerere în privința sprijinului pentru întreprinderile nou-înființate din domeniul tehnologiei deep-tech conduse de femei

22 iun. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 42

Comisia Europeană a lansat, în data de 21 iunie, cea de a doua cerere de propuneri „Women TechEU”, care urmează unui prim proiect-pilot de succes din 2021.

Astfel, anul acesta, până la 130 de startup-uri deep-tech (tehnologie bazată pe progrese și inovații științifice radicale) conduse de femei vor primi finanțare în valoare de 10 milioane EUR și servicii menite să accelereze dezvoltarea întreprinderilor, care să le permită femeilor devină lideri în domeniul tehnologiei.

De asemenea, candidaturile sunt deschise până la 4 octombrie 2022.

Women TechEU este una dintre inițiativele UE menite să sprijine și să capaciteze femeile din domeniul tehnologiei și al inovării, inclusiv prin Premiul anual al UE pentru femeile inovatoar și noul program Women Leadership al CEI.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

Vezi și Comisia Europeană. Orientări pentru a ajuta persoanele care fug din calea războiului să aibă acces la locuri de muncă, la formare și la învățarea în rândul adulților

Comisia Europeană. Cerere în privința sprijinului pentru întreprinderile nou-înființate din domeniul tehnologiei deep-tech conduse de femei was last modified: iunie 22nd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter