Comisia Europeană. Alocarea a 60 milioane de euro pentru inovații revoluționare

10 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 36

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat publicat pe pagina oficială (ec.europa.eu), Comisia Europeană anunță rezultatele Institutului European de Inovare și Tehnologie (EIT), în ceea ce privește inițiativele sale de răspuns la criza provocată de coronavirus.

Astfel, acesta a alocat suma de 60 de milioane de euro unui număr de 62 de proiecte inovatoare și unui număr de 145 de antreprenori din 32 de țări pentru a face față pandemiei și crizei provocate de aceasta.

De asemenea, proiectele selectate vor contribui la furnizarea de soluții în domeniile de interes principale ale EIT, de la sănătate și digitalizare până la mobilitatea alimentară și urbană.

Totodată, toate activitățile EIT de răspuns la criză urmează să fie finalizate până la sfârșitul anului 2020.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. TikTok aderă la Codul de conduită al UE privind combaterea discursurilor de incitare la ură

Comisia Europeană. Alocarea a 60 milioane de euro pentru inovații revoluționare was last modified: septembrie 10th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter