Comisia Europeană. Ajutoare de stat: Schemă de ajutoare pentru România, în valoare de 1 milion de euro

29 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 45

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (ec.europa.eu), Comisia Europeană a aprobat o schemă de ajutoare pentru România, în valoare de 1 milion de euro, destinată companiilor aeriene care își reiau sau încep zborurile către și de pe aeroportul Oradea. 

Astfel, în baza Cadrului temporar pentru măsuri de ajutor de stat, sunt oferite ajutoare sub formă de subvenții directe tuturor companiilor aeriene interesate care își încep sau își reiau operațiunile pe aeroportul Oradea.

De asemenea, operatorii vor fi supuși unei evaluări a numărului de destinații, a frecvenței zborurilor și a numărului estimat de pasageri generați, în primul an de la primirea ajutorului, care nu va depăși suma de 800.000 de euro pentru o companie și se va acorda înainte de 31 decembrie 2020

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Politica de coeziune: Investiții în valoare de 47 de milioane de euro pentru spitalul de urgență din Craiova

Comisia Europeană. Ajutoare de stat: Schemă de ajutoare pentru România, în valoare de 1 milion de euro was last modified: iulie 29th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter