Comisia Europeană. Adoptarea Strategiei UE privind metanul, ca parte a Pactului verde european

15 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 87

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Comisia Europeană (ec.europa.eu) a prezentat strategia Uniunii Europene de reducere a emisiilor de metan, combaterea emisiilor de metan fiind esențială pentru atingerea obiectivelor în materie de climă pentru 2030 și a obiectivului în materie de neutralitate climatică pentru 2050, precum și în ceea ce privește contribuția la îndeplinirea nivelului de ambiție „zero poluare” al Comisiei.

Astfel, prin intermediul strategiei sunt stabilește măsuri de reducere a emisiilor de metan în Europa și la nivel internațional, fiind prezentate acțiuni legislative și nelegislative în sectorul energetic, sectorul agricol și sectorul deșeurilor, care generează aproximativ 95 % din emisiile de metan asociate activității umane la nivel mondial. 

De asemenea, prioritățile strategiei sunt următoarele:

– Îmbunătățirea măsurării și raportării emisiilor de metan;

– Reducerea emisiilor de metan în sectorul energetic;

– Îmbunătățirea raportărilor emisiilor din agricultură;

– Îmbunătățirea gestionării gazelor de depozit etc.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Răspunsul politicii de coeziune a UE la criza provocată de coronavirus

Comisia Europeană. Adoptarea Strategiei UE privind metanul, ca parte a Pactului verde european was last modified: octombrie 15th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter