Colaborare între ministerele de turism ale României și Palestinei

17 Feb 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 257

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 15 februarie 2017, Președintele Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România, Prof. univ. dr. Nasty Vlădoiu, a primit vizita oficială a Excelenței Sale, dna. Rula Ma’ayah Albandak, Ministrul Turismului și Antichităților din Palestina, cu ocazia deschiderii oficiale a Camerei de Comerț Bilaterale România – Palestina.

Evenimentul, deschis de către Președintele Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România, prof. univ. dr. Nasty Vlădoiu, s-a conturat în jurul perspectivelor economice și juridice privind turismul bilateral româno-palestinian, prezența Excelenței Sale Dna. Rula Ma’ayah Albandak, Ministrul Turismului și Antichităților din Palestina și a Excelenței Sale Dl. FUAD KOKALY – Ambasador Extraordinar și Plenipotentiar al Palestinei la Bucuresti, confirmând excelenta cooperare dintre România și Palestina în acest domeniu.

Totodată, au fost ținute alocuțiuni de către  dl. Radu Zaharia, Directorul General al UCCBR si Dl. Adrian Cristea, Coorodonator Zona Non-Europeana în cadrul Ministerului Economiei, care a ținut să specifice nevoia dezvoltării relațiilor economice și comerciale între țările noastre.

ORIGINAL Black Friday

Înființarea Camerei de Comerț Bilaterale România-Palestina marchează un pas important în procesul de dezvoltare continuă a relațiilor bilaterale, deschiderea oficială încheindu-se cu o recepție în cadrul căreia au fost discutate posibile colaborări viitoare privind turismul bilateral româno-palestinian.

Astfel, Doamna Rula Ma’ayah Albandak a declarat că pentru îmbunătățirea sectorului turism, ar trebui să existe întotdeauna o cooperare puternică între sectoarele private: „Există cooperare de multă vreme între Palestina și România și noi, ca Minister al Turismului, vrem să avem cooperare în domeniul turismului între țările noastre. […] Vrem să avem din ce în ce mai mulți turiști români care să vină în Palestina și să vedem, de asemenea, palestinieni care să viziteze România.” – citează Agerpres.

Colaborare între ministerele de turism ale României și Palestinei was last modified: februarie 17th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter