Codul rutier. Actualizat la 6 februarie 2017 – Reglementarea „cazierului rutier” prin Ordinul viceprim ministrului, ministrului afacerilor interne nr. 141/2014

23 feb. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2755
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ordinul viceprim‑ministrului, ministrului afacerilor interne nr. 141/2014 regle­mentează modul în care se ține evidența abaterilor rutiere.

În principiu, toate încălcările legislației rutiere sunt evidențiate într‑o aplicație informatică, de unde vor fi șterse automat la împlinirea unui termen de 5 ani de la data executării sancțiunii.

Campanie Craciun UJmag 2020

Mențiunile introduse în baza unor procese-verbale care sunt anulate de instanța de judecată vor fi radiate în termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii definitive prin care se anulează procesul-verbal respectiv.

Comandă lucrarea „Codul rutier. Actualizat la 6 februarie 2017”

Codul rutier. Actualizat la 6 februarie 2017 – Reglementarea „cazierului rutier” prin Ordinul viceprim ministrului, ministrului afacerilor interne nr. 141/2014 was last modified: februarie 23rd, 2017 by Mircea Ursuța

Vă recomandăm:

Despre autor:

Mircea Ursuța

Mircea Ursuța

Este secretar de stat la Ministerul Justiției, conferenţiar universitar doctor în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din Oradea, și lector în cadrul Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor.
A mai scris: