Codul penal. Jurisprudență obligatorie. Jurisprudență relevantă. Ediție tipărită pe hârtie albă

12 mart. 2018
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 553

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Prezenta culegere reunește, în primul rând, jurisprudența obligatorie referitoare la Codul penal: decizii de admitere a excepțiilor de neconstituționalitate și a recursurilor în interesul legii, precum și hotărâri prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept.

Din rațiuni de ordin teoretic și practic, lucrarea include și decizii de respingere a excepțiilor de neconstituționalitate, a cererilor de recurs în interesul legii și a celor de pronunțare a hotărârilor prealabile. Cunoașterea temeiurilor pentru care au fost respinse aceste excepții/cereri este importantă îndeosebi din perspectivă practică, putând să evite sesizarea inutilă a Curții Constituționale, respectiv a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Conferintele Video Universul Juridic

De asemenea, sunt incluse hotărâri relevante pronunțate în soluționarea unor spețe.

Concepută pentru a constitui un instrument util de lucru în activitatea celor care studiază dreptul ori exercită profesii juridice, lucrarea de față vizează atât vechea, cat și noua reglementare penală, precum și unele acte normative conexe Codului penal.

 

Comandă lucrarea „Codul penal. Jurisprudență obligatorie. Jurisprudență relevantă. Ediție tipărită pe hârtie albă”

Codul penal. Jurisprudență obligatorie. Jurisprudență relevantă. Ediție tipărită pe hârtie albă was last modified: martie 13th, 2018 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter