Codul etic al profesioniştilor contabili

8 ian. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 572

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul normativ

Inteligența artificială în materie penală
Sumar
Ordinul președintelui Autorității pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS) nr. 662/2019 privind adoptarea Codului etic al profesioniștilor contabili, ediția 2018, elaborat de Consiliul pentru Standarde Internaționale de Etică pentru Contabili (IESBA) al Federației Internaționale a Contabililor (IFAC)

(M. Of. nr. 2 din 6 ianuarie 2020)

S-a adoptat Codul etic al profesioniștilor contabili, ediția 2018.

 

În M. Of. nr. 2 din data de 6 ianuarie 2020 a fost publicat Ordinul președintelui Autorității pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS) nr. 662/2019 privind adoptarea Codului etic al profesioniștilor contabili, ediția 2018, elaborat de Consiliul pentru Standarde Internaționale de Etică pentru Contabili (IESBA) al Federației Internaționale a Contabililor (IFAC).

Astfel, prin respectivul ordin s-a adoptat Codul etic al profesioniștilor contabili, ediția 2018, traducerea în limba română a „Handbook of the International Code of Ethics for Professional Accountants, 2018 Edition”, elaborat de Consiliul pentru Standarde Internaționale de Etică pentru Contabili al Federației Internaționale a Contabililor. Acesta este aplicabil de către auditorii financiari și de firmele de audit autorizați/autorizate în România și înregistrați/înregistrate în Registrul public electronic al auditorilor financiari și firmelor de audit, publicat pe site-ul ASPAAS.

Respectivul cod este inclus în Manualul Codul etic al profesioniștilor contabili, ediția 2018, adoptat de ASPAAS și disponibil la adresa web: https://www.codetic-standardeinternationale.ro/.

Codul etic al profesioniștilor contabili was last modified: ianuarie 9th, 2020 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter