Codul de procedură penală. Legislație consolidată și index: 24 octombrie 2017. Ediție tipărită pe hârtie albă

14 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 419

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

CODUL DE PROCEDURĂ PENALĂ

Monitor Dosare

LEGISLAȚIE CONSOLIDATĂ ȘI INDEX: 24 OCTOMBRIE 2017

INCLUDE:

corelații cu vechile reglementări
dispoziții de aplicare
decizii ale Curții Constituționale
recursuri în interesul legii
hotărâri prealabile
dispoziții conexe

 

Ediția 2/2017 a lucrării Codul de procedură penală. Legislație consolidată și index: 24 octombrie 2017, tipărită pe hârtie alba de calitate superioară, îngrijită de prof. univ. dr. Dan Lupașcu, cuprinde Codul de procedură penală, actualizat la data de 24 octombrie 2017, articolele Codului fiind însoțite, acolo unde este cazul, de dispoziții tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline înțelegeri a reglementării. De asemenea, sub articole, s-au introdus trimiteri la vechea reglementare.

Volumul Codul de procedură penala. Legislație consolidată și index: 24 octombrie 2017 include cele mai noi:

decizii ale Curții Constituționale:
– comunicatul Compartimentului Relații externe, relații cu presa și protocol al Curții Constituționale din data de 22 septembrie 2017, prin care a fost admisă excepția de neconstituționalitate referitoare la art. 282 alin. (2);
– D.C.C. nr. 562/2017 (M. Of. nr. 837 din 23 octombrie 2017);
recursuri în interesul legii:
– Dec. ICCJ (Complet RIL) nr. 19/2017 (www.scj.ro);
– Dec. ICCJ (Complet RIL) nr. 20/2017 (www.scj.ro).

Indexul plasat la finalul Codului facilitează utilizarea acestuia, indicând sediul materiei pentru diverse instituții importante în domeniul procedurii penale, asigurând totodată o căutare rapidă a cuvintelor-cheie aferente.

Lucrarea Codul de procedură penală. Legislație consolidată și index: 24 octombrie 2017 este destinată nu doar practicienilor și studenților, ci și teoreticienilor interesați de acest domeniu.

 

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Comandă lucrarea „Codul de procedură penală. Legislație consolidată și index: 24 octombrie 2017. Ediție tipărită pe hârtie albă”

Codul de procedură penală. Legislație consolidată și index: 24 octombrie 2017. Ediție tipărită pe hârtie albă was last modified: noiembrie 14th, 2017 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter