Codul administrativ al României a fost adoptat de Camera Deputaților

11 iul. 2018
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 752

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial, www.cdep.ro, în ședința din 9 iulie 2018, Camera Deputaților a adoptat mai multe proiecte de acte normative, printre care și Proiectul de Lege privind Codul administrativ al României.

Codul administrativ al României are ca obiect: reglementarea cadrului general pentru organizarea și funcționarea autorităților și instituțiilor administrației publice, statutul personalului din cadrul acestora și răspunderea administrativă, serviciile publice, precum și regulile specifice privind proprietatea publică și privată a statului și a unităților administrativ-teritoriale.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Menționăm faptul că, la data de 11 iunie 2018, Senatul, prima cameră sesizată, a votat respectivul proiect, care a fost, ulterior, înregistrat la Camera Deputaților pentru dezbatere, aceasta fiind for decizional.

Primind votul Parlamentului, Codul administrativ al României a fost depus, la 10 iulie 2018, la Secretarul general pentru exercitarea dreptului de sesizare asupra constitutionalității legii.

 

Pentru a urmări procesul legislativ al acestui act normativ, vizitați site-ul Camerei Deputaților (www.cdep.ro).

 

Codul administrativ al României a fost adoptat de Camera Deputaților was last modified: iulie 11th, 2018 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter