Ministerul Finanţelor Publice a lansat în dezbatere publică Proiectul pentru modificarea Normelor metodologice de aplicare a Codului fiscal

18 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1043

Despre

  • 17 februarie 2016
  • Ministerul Finanțelor Publice
  • Proiectul de modificare a Normelor metodologice de aplicare a Codului fiscal

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice a fost publicat miercuri, 17 februarie 2016, Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a Codului fiscal, aprobate prin H.G. nr. 1/2016 (M. Of. nr. 22 din 13 ianuarie 2016; cu modif. ult.).

Potrivit comunicatului de presă, vor fi modificate dispoziții din următoarele titluri din respectivele norme:

Monitor Dosare

– Titlul IV („Impozitul pe venit”);

– Titlul VII („Taxa pe valoarea adăugată”);

– Titlul VIII („Accize și alte taxe speciale”);

– Titlul IX („Impozite și taxe locale”).

 

Pentru a vedea respectivul proiect de hotărâre, dar și nota de fundamentare, vizitați site-ul Ministerului Finanțelor Publice (www.mfp.ro).

Ministerul Finanțelor Publice a lansat în dezbatere publică Proiectul pentru modificarea Normelor metodologice de aplicare a Codului fiscal was last modified: februarie 18th, 2016 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter