CNPP. Transmiterea electronică a documentului de informare cu privire la sumele plătite prin intermediul caselor teritoriale de pensii

13 ian. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 53

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a publicat câteva precizări referitoare la transmiterea electronică a documentului de informare cu privire la sumele plătite prin intermediul caselor teritoriale de pensii în cont curent sau în cont de card.

Astfel, în ceea ce privește procedura de transmitere online a documentului de informare, persoanele care doresc transmiterea prin această modalitate trebuie să dețină un cont în Portalul CNPP. Această procedură prevede utilizarea unei cereri tip care se descarcă, se completează, se semnează și se transmite prin Portal, accesând secțiunea „Depunere cereri și documente” din cadrul domeniului „Comunicare cu publicul”.

De asemenea, în situația în care se optează pentru transmiterea pe e-mail a documentului de informare, acest lucru se va putea realiza prin accesarea unui link de către solicitant. Acest link va fi primit pe adresa de e-mail comunicată la deschiderea contului în Portalul CNPP.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 

VEZI ȘI CNPP. VALOAREA PUNCTULUI DE PENSIE ȘI A ALTOR INDICATORI UTILIZAȚI ÎN SISTEMUL PUBLIC DE PENSII PENTRU ANUL 2022

CNPP. Transmiterea electronică a documentului de informare cu privire la sumele plătite prin intermediul caselor teritoriale de pensii was last modified: ianuarie 13th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter