CMS a asistat un sindicat de bănci privind acordarea unui împrumut „verde” de 60 mil. EUR companiei Ploiești Shopping City

17 ian. 2023
Vizualizari: 200

Firma internațională de avocatură CMS a consiliat sindicatul bancar condus de BRD Société Générale în acordarea unui credit „verde” în valoare de 60 de milioane de euro pentru Ploiești Shopping City SRL, o companie din grupul NEPI Rockcastle.

BRD a acționat ca aranjor principal mandatat, agent de garanție, agent de structurare a finanțării verzi și creditor. Din cadrul sindicatului bancar au făcut parte și Alpha Bank SA (Grecia), în calitate de aranjor principal și Alpha Bank SA, sucursala din Luxembourg, în calitate de creditor.

Echipa CMS, coordonată de Alina Tihan, Senior Counsel, a asistat băncile cu privire la toate aspectele juridice ale tranzacției necesare pentru a ajunge la utilizarea creditului.

Ana Radnev, partener și coordonator al echipei de Banking & Finance a CMS România, a declarat: „Experiența CMS în domeniul finanțării sustenabile este un atu pentru clienții noștri, atât la nivel local, cât și internațional. Suntem încântați că am asistat BRD și Alpha Bank în acest proiect, inclusiv pe aspecte legate de împrumutul «verde»”.

Echipa CMS care a consiliat sindicatul bancar i-a inclus și pe Diana Dona, Amalia Podoleanu (Banking & Finance) și Roxana Frățilă, Alexandru Dumitrescu și Bianca Bănățeanu (Real Estate).

Cu peste 600 de avocați în 17 birouri din Europa Centrală și de Est, precum și posibilitatea de a oferi consultanță pe drept englez, CMS este perfect poziționată pentru a asista clienți în România, atât în ​​chestiuni juridice cu specific local, cât și multi-jurisdicționale.

 

***

Despre CMS 

Înființată în 1999, CMS este o organizație multi-jurisdicțională de firme de avocatură care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscalitate. Cu 78 de birouri în 40 de țări din lume și cu peste 5.000 de avocați, CMS are o experiență îndelungată în consultanță locală și transfrontalieră. De la multinaționale importante la întreprinderi mijlocii și la cele aflate la început, CMS asigură rigoare tehnică, excelență strategică și parteneriat pe termen lung pentru ca fiecare client să se mențină în frunte pe piețele alese.

Firmele membre CMS asigură o experiență vastă în cele 19 arii de practică și sectoare, inclusiv Drept corporatist / Fuziuni & Achiziții, Energie & Schimbarea climei, Fonduri, Științe ale vieții & Sănătate, Tehnologie, Media și Comunicații, Fiscalitate, Bănci & Finanțe, Aspecte comerciale, Antitrust, Concurență & Comerț, Rezolvarea Litigiilor, Aspecte privind Ocuparea Forței de Muncă & Pensiile, Proprietatea Intelectuală și Proprietatea Imobiliară.

Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați cms.law.

 

CMS a asistat un sindicat de bănci privind acordarea unui împrumut „verde” de 60 mil. EUR companiei Ploiești Shopping City was last modified: ianuarie 17th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: