CMBSU: Masca de protecție este obligatoriu a fi purtată atât în spațiile închise, cât și în spațiile deschise

20 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 336

Potrivit paginii oficiale (b.prefectura.mai.gov.ro), în ședința Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU) din 19 octombrie 2020 s-au adoptat Hotărârile nr. 24/2020 și nr. 25/2020, prin care s-au luat următoarele decizii, ca urmare a depășirii ratei de incidență de 3/1.000 locuitori:

„1. Masca de protecție este obligatoriu a fi purtată atât în spațiile închise, cât și în spațiile deschise;

2. Unitățile de învățământ își vor desfășura activitatea în mediul on-line, în scenariul prevăzut de ordinul Ministrului Educației și Cercetării, respectiv în Scenariul Roșu;

3. Toate activitățile desfășurate în interior, în restaurante, cafenele, cinematografe, săli de spectacole, săli de jocuri de noroc sunt interzise.”

De asemenea, activitatea desfășurată în creșe și after-school-uri este permisă în continuare, conform Ordinului comun al Ministrului Educației și Cercetării, al Ministrului Sănătății și al Ministrului Muncii și Protecției Sociale. În învățământul superior, desfășurarea activitatății va fi reglementată de senatul fiecărei universități, acestea având autonomie universitară.

Aceste măsuri sunt valabile pentru următoarele 14 zile, începând cu data de astăzi, 20 octombrie.

Hotărârea CMBSU nr. 24/2020 poate fi accesată aici, iar Hotărârea CMBSU nr. 25/2020, aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

CMBSU: Masca de protecție este obligatoriu a fi purtată atât în spațiile închise, cât și în spațiile deschise was last modified: octombrie 20th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter