Chambers Europe Awards 2023: Dentons a fost desemnată firma de avocatură a anului în România, Cehia, Polonia și CEE

30 mai 2023
Vizualizari: 135

Dentons a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România”, „Firma de avocatură a anului în Cehia”, “Firma de avocatură a anului în Polonia” și „Firma de avocatură a anului în Europa Centrală și de Est (CEE)” – devenind astfel cea mai premiată firmă la gala Chambers Europe Awards 2023. Gala de premiere s-a desfășurat la Hotel Principe di Savoia din Milano, în 25 mai 2023.

Perry Zizzi, partener coordonator al biroului Dentons din România, a declarat, „În ultimii ani, am investit semnificativ în consolidarea echipei noastre și la diversificarea portofoliului de servicii juridice oferite clienților de avocații biroului nostru din București. Faptul că Dentons a primit distincția de «firma de avocatură a anului în România» demonstrează că strategia noastră dă roade și reflectă totodată calitatea serviciilor juridice oferite”.

Petr Zákoucký, partener coordonator al biroului Dentons din Cehia, a adăugat, „Felicitări întregii echipe din Praga, al cărei efort a contribuit la obținerea acestei importante recunoașteri ca cea mai bună firmă de avocatură din Cehia. Mulțumim de asemenea clienților noștri pentru încredere și pentru feedbackul pozitiv”.

Anna Pukszto și Bartłomiej Kordeczka, parteneri coordonatori ai biroului Dentons din Polonia, au declarat, „Suntem foarte fericiți să fim desemnați firma de avocatură a anului în Polonia. Acest premiu reflectă activitatea extraordinară și competența întregii echipe din Varșovia, dar este și o confirmare a poziției noastre solide în Polonia, calitatea deosebită a serviciilor noastre, precum și reputația pe care avocații noștri o au în rândul clienților”.

Tomasz Dąbrowski, CEO, Dentons Europe, a comentat, „Suntem încântați de aceste patru premii, care atestă calitatea excepțională a avocaților noștri din Europa Centrală și de Est, și confirmă poziționarea Dentons ca firma de avocatură preferată pentru tranzacții transfrontaliere complexe în regiune”.

În plus față de cele patru premii, Dentons a fost de asemenea nominalizată și pentru alte patru premii, și anume, firma de avocatură a anului în Germania, Ungaria și Italia, precum și firma de avocatură a anului în activități pro bono. Mai mult, Balcıoğlu Selçuk Ardıyok Keki Attorney Partnership (BASEAK), firma de avocatură din Istanbul care cooperează cu Dentons în Turcia, a fost de asemenea nominalizată pentru firma de avocatură a anului în Turcia.

Premiile Chambers Europe sunt organizate de Chambers and Partners și recunosc performanța firmelor de avocatură din Europa. Pe baza cercetărilor efectuate pentru ghidul Chambers Europe, acestea analizează poziția firmei pe piață și realizările notabile din ultimul an, inclusiv activitatea remarcabilă, dezvoltarea strategică impresionantă și excelența în serviciile oferite clienților, măsurată prin feedback-ul acestora.

 

Despre Dentons

Dentons este concepută să fie diferită. Cea mai mare firmă de avocatură din lume, cu 21.000 de profesioniști în peste 200 de locații din peste 80 de țări, Dentons își sprijină clienții, ajutându-i pentru a-și crește, proteja, opera și finanța afacerile. Prin abordarea policentrică și orientarea spre soluții aplicate, împreună cu angajamentul față de incluziune, diversitate, echitate și ESG, confruntăm status quo-ul pentru a ne concentra asupra a ceea ce contează cel mai mult pentru clienții noștri.

Chambers Europe Awards 2023: Dentons a fost desemnată firma de avocatură a anului în România, Cehia, Polonia și CEE was last modified: mai 30th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.