Cetățenii Municipiului București care au plătit taxa Oxigen pot cere rambursarea sumelor plătite

15 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 74

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (www.aspmb.ro), Administrația Străzilor București a publicat un comunicat prin care anunță că cetățenii Municipiului București care au achitat în avans contravaloarea tarifului de acces și circulație pentru Vignieta Oxigen pot depune, începând de luni, 14 septembrie 2020, cererile pentru rambursarea sumelor plătite.

Astfel, restituirea taxei se va face către cetățenii care au cumpărat Vignieta Oxigen, indiferent de tipul de vignieta achiziționată, perioada în care documentul de instituire a taxei a fost în vigoare (HCGMB nr. 539/2019), respectiv 1 ianuarie-22 martie 2020, fiind exceptată.  Termenul de restituire este de 30 de zile lucrătoare de la data depunerii solicitării.

De asemenea, rambursarea sumele aferente Vignietei Oxigen se va face în baza unei cereri de restituire, care va putea fi depusă fie electronic (e-mail: [email protected], cu precizare în subiectul mesajului „Cerere de restituire vignieta Oxigen”), fie fizic (la sediul Administrației Străzilor București) sau prin poștă  (cu scrisoare recomandată de primire).

Cerererile de restituire pot fi descărcate de pe site-ul Administrației Străzilor București (https://aspmb.ro/wp-content/uploads/2020/09/Restituire-Taxa-Oxigen.pdf), fiind însoțite de următoarele documente: copie a cărții de identitate, copie a certificatului de înmatriculare a vehiculului, care va purta înscrisul „conform cu originalul” și semnătura, copie a documentului de plată.

Totodată, cetățenii pot solicita restituirea taxei până la data de 13 septembrie 2023, banii fiind rambursați prin aceeași modalitate prin care s-a efectuat plata.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Cetățenii Municipiului București care au plătit taxa Oxigen pot cere rambursarea sumelor plătite was last modified: septembrie 15th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter