Certificate de situații de urgență

6 apr. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 481

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ordinul ministrului economiei, energiei și mediului de afaceri nr. 822/2020 pentru modificarea Ordinului ministrului economiei, energiei și mediului de afaceri nr. 791/2020 privind acordarea certificatelor de situații de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei SARS-CoV-2 (M. Of. nr. 275/ 2 aprilie 2020)

Intrare în vigoare: 2 aprilie 2020

Inteligența artificială în materie penală

Prin acest ordin se aduc modificări Ordinului ministrului economiei, energiei și mediului de afaceri (OMEEMA) nr. 791/2020 în ce privește:
– se modifică modelele certificatelor de situații de urgență, prevăzute în Anexa 1 și 2 ale OMEEMA nr. 822/2020;
– certificatul tip 2 (galben) se poate solicita, în baza declarației pe proprie răspundere în cazul înregistrării unei diminuări a veniturilor sau încasărilor (anterior, numai încasărilor) cu minim 25% în luna martie față de media perioadei ianuarie – februarie 2020;
– platforma http://prevenire.gov.ro, prin intermediul căreia se depun documentele necesare obținerii certificatului de situații de urgență, va deveni funcțională în 5 zile de la publicarea OMEEMA nr. 822/2020 (până la 7 aprilie 2020).

Certificate de situații de urgență was last modified: aprilie 6th, 2020 by Emilian Duca
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autori:

Emilian Duca

Emilian Duca

Este doctor în economie și are studii juridice, este consultant fiscal, membru al Camerei Consultanților fiscali din România. Cu aproape 20 de ani de experientă în consultanță fiscală și de afaceri, atât în sectorul public cât și în companii private, participă frecvent ca lector la conferințe și seminarii pe teme economice și de fiscalitate, precum și la emisiuni TV pe teme economice.
A mai scris:
Alina Duca

Alina Duca

Are pregătire universitară economică și juridică. Are experiență semnificativă în domeniul economic, al legislației vamale, fiscale și contabile.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter