Doctor Honoris Causa [CUM A FOST] Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa domnului Dumitru Dorin Prunariu, primul și singurul român care a zburat vreodată în spațiul cosmic

1072       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa domnului Dumitru Dorin Prunariu, primul și singurul român care a zburat vreodată în spațiul cosmic 📅 05 decembrie 2018 București [CUM A FOST] Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa domnului Dumitru Dorin Prunariu, primul și singurul român care a zburat vreodată în spațiul cosmic

Data 05 decembrie 2018
Locația Aula Magna a Universității Titu Maiorescu din București

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Miercuri, 5 decembrie 2018, a avut loc ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa domnului gl. Lt. (Rz.) dr. ing. cosmonaut Dumitru Dorin Prunariu, primul și singurul român care a zburat vreodată în spațiul cosmic.
Cuvântul de bun venit a fost rostit de dl prof. univ. dr. Iosif Urs, președintele Universității Titu Maiorescu.
În continuare, prof. univ. dr. Dan Ungureanu, presedintele Senatului Universității a dat citire deciziei Senatului de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa dlui Gl. lt. (rez.) dr. ing. cosmonaut Dumitru Dorin Prunariu.
Laudatio a fost rostit de conf. univ. dr. ing. Iustin Priescu, decanul Facultății de Informatică, Universitatea Titu Maiorescu.
Evenimentul s-a încheiat cu un moment artistic susținut de Andreea (vioară) și Patricia (violoncel) – Trupa Amadeus.

 

Conferintele lunii noiembrie
”

 


Miercuri, 5 decembrie 2018, va avea loc ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa domnului gl. Lt. (Rz.) dr. ing. cosmonaut Dumitru Dorin Prunariu, primul și singurul român care a zburat vreodată în spațiul cosmic.

Cuvântul de bun venit îi va aparține dlui prof. univ. dr. Iosif Urs, președintele Universității Titu Maiorescu.

După ce va rosti cuvântul de bun venit, acesta va prezenta Universitatea Titu Maiorescu.

În continuare, prof. univ. dr. Dan Ungureanu, presedintele Senatului Universității va da citire deciziei Senatului de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa dlui Gl. lt. (rez.) dr. ing. cosmonaut Dumitru Dorin Prunariu.

Laudatio va fi rostit de conf. univ. dr. ing. Iustin Priescu, decanul Facultății de Informatică, Universitatea Titu Maiorescu.

Va avea loc și un moment artistic susținut de Andreea (vioară) și Patricia (violoncel) – Trupa Amadeus.

Evenimentul va avea loc, miercuri, 5 decembrie 2018, începând cu ora 12, fiind găzduit de Aula Magna a Universității Titu Maiorescu din București.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate. 

[CUM A FOST] Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa domnului Dumitru Dorin Prunariu, primul și singurul român care a zburat vreodată în spațiul cosmic was last modified: decembrie 7th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter