Cercul de Drept Privat al Facultății de Drept a Universității din București: „Cu sinceritate: despre simulație”

26 nov. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 861

Despre

  • 8 decembrie 2015, ora 19:00
  • Termenul-limită pentru înscrieri: 4 decembrie 2015

Cercul de Drept Privat al studenților Facultății de Drept, Universitatea din București, a anunțat organizarea în data de 8 decembrie 2015, ora 19:00, în Sala Stoicescu a Facultății, masa rotundă cu tema „Cu sinceritate: despre simulație”.

Invitat special al Cercului este domnul Flavius Baias, decanul Facultății de Drept a Universității din București, iar moderatorii sunt domnii profesori Bogdan Dumitrache și Andrei Săvescu.

Înscrierile se pot face trimițănd un email în care se indică numele, prenumele și grupa (trei cifre) participantului la adresa: [email protected] (individual pentru fiecare solicitant), cel mai târziu în data de 4 decembrie 2015.

Având în vedere participarea domnului decan Flavius Baias, accesul în sala va fi permis, nu mai târziu de 18:45, doar studenților si masteranzilor care au primit prin mail confirmarea înscrierii lor.

Au posibilitatea de a se înscrie studenții din anii 3 și 4 de studii, precum și masteranzii la modulele Drept privat aprofundat, Carieră judiciară și Dreptul afacerilor, în cadrul Facultății de Drept a Universității din București.

Sursa informației este Facultatea de Drept a Universității din București (www.drept.unibuc.ro).

Inteligența artificială în materie penală
Cercul de Drept Privat al Facultății de Drept a Universității din București: „Cu sinceritate: despre simulație” was last modified: noiembrie 26th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter