Conferința „Reutilizarea socială în România: modele, bune practici și alternative de reglementare”

795       0
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Reutilizarea socială în România: modele, bune practici și alternative de reglementare

Această conferință își propune să prezinte avantajele reutilizării bunurilor confiscate din infracțiuni și alternativele de reglementare existente (proiecte de lege aflate pe agenda Parlamentului sau propuse de organizațiile neguvernamentale). În cadrul conferinței va fi lansată analiza fezabilității reutilizării sociale a bunurilor confiscate din infracțiuni, ce cuprinde date culese de la principalele autorității publice cu competențe în domeniu: parchete, instanțe, entități de valorificare a bunurilor confiscate.

Conferința va beneficia de prezența unor invitați din Italia, care vor prezenta experiența Italiei și bunele practici în privința managementul bunurilor sechestrate și confiscate și în reutilizarea bunurilor confiscate din infracțiuni: judecătorul Guglielmo Muntoni, Președintele Secției penale a Tribunalului din Roma, avocatul Luca D’Amore, administrator judiciar al proprietăților sechestrate de la gruparea de criminalitate organizată „Mafia Capitale”, Davide Guidi, expert în administrarea bunurilor sechestrate și confiscate. În cadrul conferinței va fi prezentată și experiența Statelor Unite ale Americii în privința reutilizării bunurilor confiscate.

Cei ce doresc să primească invitații la acest eveniment sunt rugați să trimită un e-mail la adresa [email protected]

Evenimentul face parte din proiectul „Reutilizarea în scopuri sociale a bunurilor confiscate”, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Consultați anunțul publicat pe site-ul Centrului de Resurse Judiciare (www.crj.ro).

Conferința „Reutilizarea socială în România: modele, bune practici și alternative de reglementare” was last modified: mai 28th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter