Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică: Decizia nr. 88/2020 privind aprobarea Listei standardelor şi specificaţiilor europene şi internaţionale – publicare

3 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 113

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul publicat în Monitorul Oficial

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Sumar

Decizia directorului general al Centrului Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică – CERT-RO nr. 88/2020 privind aprobarea Listei standardelor și specificațiilor europene și internaționale

(M. Of. nr. 465 din 2 iunie 2020)

Se aprobă Lista standardelor și specificațiilor europene și internaționale.

 

În M. Of. nr. 465 din 2 iunie 2020 a fost publicată Decizia directorului general al Centrului Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică – CERT-RO nr. 88/2020 privind aprobarea Listei standardelor și specificațiilor europene și internaționale.

 

Vă prezentăm, în continuare, dispozițiile Deciziei nr. 88/2020.

 

Art. 1

Se aprobă Lista standardelor și specificațiilor europene și internaționale, denumită în continuare LSSEINIS, prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezenta decizie.”

Art. 2

Conferintele Video Universul Juridic

„(1) LSSEINIS este aplicabilă atât operatorilor de servicii esențiale și furnizorilor de servicii digitale, cât și auditorilor de securitate a rețelelor și sistemelor informatice.

(2) Standardele și/sau specificațiile europene și internaționale se aplică individual sau grupate în funcție de domeniile, subdomeniile, măsurile și cerințele de securitate, după caz, stabilite în conformitate cu normele tehnice privind cerințele minime de asigurare a securității rețelelor și sistemelor informatice.”

Art. 3

„Prezenta decizie se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.”

În Anexa Deciziei nr. 88/2020 este prevăzută Lista standardelor și specificațiilor europene și internaționale.

Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică: Decizia nr. 88/2020 privind aprobarea Listei standardelor și specificațiilor europene și internaționale – publicare was last modified: iunie 3rd, 2020 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter