CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații își dezvoltă practica de dreptul muncii prin cooptarea Mariei Silaghi

11 sept. 2023
Vizualizari: 187

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a anunțat că Maria Silaghi s-a alăturat practicii de dreptul muncii în calitate de asociat manager.

Cu 15 ani de experiență în mediul privat, Maria a gestionat diversele aspecte juridice ale unor companii de top din industria farmaceutică, a tutunului și a bunurilor de larg consum, coordonând proiecte din majoritatea ariilor de drept, cele mai recente fiind în domeniile fuziuni & achiziții, drept societar, dreptul muncii și drept comercial.

Maria are o solidă pregătire teoretică în dreptul muncii, având și un master  în acest domeniu, dublată de o experiența  acumulată de-a lungul anilor în proiecte sofisticate precum:  integrarea post-achiziție a angajaților, derularea proceselor de concediere, gestionarea relației cu sindicatul, negocierea contractelor colective de muncă, reglementarea transferului angajaților în contextul transferului de activitate, redactarea/actualizarea procedurilor și a documentației specifice utilizate în domeniul relațiilor de muncă, precum și gestionarea litigiilor din această sferă.

Sunt încântată să mă alătur echipei CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații și am încredere că experiența și know-how-ul meu ca jurist in-house,  acumulate cu precădere în cadrul unor industrii puternic reglementate, vor asigura clienților noștri confortul de a avea alături un partener care cunoaște și înțelege în detaliu nevoile de business și este concentrat pe oferirea unor soluții particularizate și adaptate la situații specifice.  Ne propunem să construim în continuare, să oferim valoare adăugată autentică într-un domeniu care influențează  activitatea oricărei afaceri și să asigurăm clienților soluții optime,  la nivelul de calitate pe care îl așteaptă”, declară Maria Silaghi.

În această perioadă noi am ales să mizăm din nou pe consolidare, iar Maria va avea un rol important în strategia de dezvoltare a firmei pe termen mediu și lung, mai ales prin prisma specializării ei în dreptul muncii, dar și a competențelor extinse în domenii precum sănătate/farma, M&A, drept societar și aspecte de reglementare”, consideră Nicolae Ursu, partener al CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații.

 

***

Despre CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații:

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, tranzacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie. CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții internaționale datorită unei echipe locale solide. Echipa de avocați este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica  semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”.

Din 2016 Boanță, Gîdei și Asociații este parte integrantă a CEE Attorneys, firmă internațională de avocatură cu peste 100 avocați în opt jurisdicții din Europa Centrală și birouri asociate în trei jurisdicții din Asia (Japonia, China, India).

 

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații își dezvoltă practica de dreptul muncii prin cooptarea Mariei Silaghi was last modified: septembrie 11th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: