[UPDATE: Amânarea cauzelor] CCR. Ședința de plen din 8 decembrie 2020: (obiecții de neconstituționalitate: Legea pentru modificarea Codului Fiscal)

8 dec. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 254
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 8 decembrie 2020: Amânare cauzelor

Curtea Constituțională a României (www.ccr.ro) a dispus, cu privire la obiecțiile de neconstituționalitate a Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, formulate de Avocatul Poporului și de Înalta Curte de Casație și Justiție, amânarea acestora pentru data de 15 decembrie 2020.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


 

Curtea Constituțională a României a făcut publică ordinea de zi a ședinței de plen din 8 decembrie 2020, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial www.ccr.ro. 

Pe ordinea de zi este înscrisă obiecția de neconstituționalitate cu privire la următoarul act normativ:

− Legea pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal.

 

Pentru lista completă a actelor normative înscrise pe ordinea de zi, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CCR. Ședința de plen din 25 noiembrie 2020: (obiecții de neconstituționalitate: Legea pentru aprobarea O.U.G. nr. 135/2010 cu privire la rectificarea bugetului de stat pentru anul 2020 și alte acte normative)

[UPDATE: Amânarea cauzelor] CCR. Ședința de plen din 8 decembrie 2020: (obiecții de neconstituționalitate: Legea pentru modificarea Codului Fiscal) was last modified: decembrie 8th, 2020 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter