CCR: Procedura de citare față de părțile din dosarele aflate pe rolul Curții Constituționale care vizează Legea nr. 77/2016 privind darea în plată

13 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 641

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 13 noiembrie 2017, pe site-ul oficial al CCR (www.ccr.ro), Curtea a publicat o serie de precizări referitoare la procedura de citare în fața CCR.

Astfel, în conformitate cu dispozițiile Hotărârii Plenului Curții Constituționale nr. 2 din 24 octombrie 2017, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 860 din 1 noiembrie 2017, „procedura de citare față de părțile din dosarele aflate pe rolul Curții Constituționale care vizează Legea nr. 77/2016 privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligațiilor asumate prin credite sau dispoziții ale acesteia, după caz, se îndeplinește direct prin publicitate, potrivit dispozițiilor art. 167 alin. (1) partea finală, alin. (2) teza întâi partea întâi și a doua și alin. (4) din Codul de procedură civilă, care se aplică în mod corespunzător”.

Conferintele Video Universul Juridic

În acest sens părțile vor fi citate atât prin afișare la ușa Curții Constituționale, cât și pe site-ul Curții Constituționale, www.ccr.ro., pe pagina SEDINȚE PUBLICE DE JUDECATĂ, link-ul CITAȚII/ÎNȘTIINȚAREA PĂRȚILOR, la termenele de judecată stabilite pentru ședințe publice, pentru fiecare dosar în parte.

Sursa informației

CCR: Procedura de citare față de părțile din dosarele aflate pe rolul Curții Constituționale care vizează Legea nr. 77/2016 privind darea în plată was last modified: decembrie 6th, 2017 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter