CCR. Concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante de magistrat-asistent din cadrul Corpului magistraților-asistenți

6 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 524

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.ccr.ro), Curtea Constituțională face apel la candidaturi, pentru ocuparea celor patru posturi vacante de magistrat-asistent, din cadrul Corpului magistraților-asistenți.

Concursul este organizat în perioada 20 decembrie 2019 – 24 februarie 2020, iar înscrierea este disponibilă oricărei persoane care îndeplinește cumulativ următoarele condiții:

– are cetățenia română, domiciliul în România și capacitate deplină de exercițiu;

– este licențiată în drept;

– nu are antecedente penale;

– cunoaște limba română;

– este aptă, din punct de vedere medical și psihologic, pentru exercitarea funcției;

– are o vechime de cel puțin 5 ani în funcțiile de: judecător, procuror, avocat, notar, personal de specialitate juridică prevăzut la art. 87 alin. (1) din Legea nr. 303/2004, rep. cu modificările și completările ulterioare, cadru didactic universitar de specialitate juridică, grefier cu studii superioare juridice de la curțile de apel, CCR și de la ÎCCJ.

Înscrierea la concurs se face la sediul CCR din PalatuL Parlamentului, până la datade 20 decembrie 2019, ora 13:00, la Compartimentul resurse umane și salarizare. Pe lângă actele ce urmează a fi listate mai jos, candidații trebuie să prezinte și în original actele depuse în copie, în vederea verificării conformității copiilor cu acestea. Astfel, dosarul trebuie să conțină:

– cerere tipizată pentru înscrierea la concurs adresată președintelui CCR;

– copia actului de identitate sau a oricărui alt document care atestă identitatea, potrivit legii, după caz;

– copie de pe certificatul de naștere și certificatul de căsătorie, după caz;

– copie de pe diploma de licență sau adeverința provizorie și de pe foaia matricolă a anilor de studii;

– copia carnetului de muncă și/sau, după caz, o adeverință care să ateste vechimea în funcțiile de: judecător, procuror, avocat, notar, personal de specialitate juridică prevăzut la art. 87 alin. (1) din Legea nr. 303/2004, rep. cu modificările și completările ulterioare, cadru didactic universitar de specialitate juridică, grefier cu studii superioare juridice de la curțile de apel, Curtea Constituțională și de la ÎCCJ.

– adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare din punct de vedere medical eliberată de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate, cu cel mult 3 luni anterior momentului depunerii dosarului de concurs. Aceasta va conține, în clar, numărul, data, numele emitentului și calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătății;

– avizul psihologic, eliberat de către medic psiholog, cu cel mult 3 luni anterior momentului depunerii dosarului de concurs;

– cazierul judiciar;

– curriculum vitae.

Pentru a consulta lista cu informații privind dosarul pentru concurs și procedura de examinare, apăsați aici. De asemenea, anunțul și condițiile de participare pot fi regăsite aici.

Pentru a accesa lista completă a documentelor publicate de CCR în vederea organizării concursului, bibliografia, tematica, precum și cererea de participare la concurs, urmați, vă rugăm, sursa informației.

 

Sursa informației

CCR. Concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante de magistrat-asistent din cadrul Corpului magistraților-asistenți was last modified: noiembrie 5th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter