CCR a amânat dezbaterile pe Codul de procedură penală pentru 11 octombrie 2018

26 sept. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 664
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.ccr.ro), în ședința din 25 septembrie, CCR s-a reunit pentru e dezbate mai multe excepții și obiecții de neconstituționalitate, printre care și obiecțiile de neconstituționalitate a Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, obiecții formulate de Înalta Curte de Casație și Justiție, de un număr de 94 deputați din Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal, Grupului Parlamentar al Uniunii Salvați România, precum și deputați neafiliați, și, respectiv, de Președintele României.

Cu privire la aceste obiecții de neconstituționalitate, Curtea Constituțională a amânat începerea dezbaterilor pentru data de 11 octombrie 2018 având nevoie de timp pentru pronunțare.

Sursa informației

CCR a amânat dezbaterile pe Codul de procedură penală pentru 11 octombrie 2018 was last modified: septembrie 26th, 2018 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter