CCIR. Președintele CCIR a participat la Consiliul General al Federației Mondiale a Camerelor de Comerț

23 nov. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 17

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) informează că președintele CCIR a participat la reuniunea Consiliului General al Federației Mondiale a Camerelor de Comerț (WCF), organizat în Emiratele Arabe Unite de către Camera de Comerț și Industrie Dubai.

Astfel, evenimentul a avut loc pe 22 noiembrie 2021, în Dubai, iar la acesta au participat reprezentanți ai camerelor de comerț din întreaga lume, inclusiv președintele Federației Mondiale a Camerelor de Comerț.

De asemenea, președintele CCIR a subliniat că participarea Camerei de Comerț și Industrie a României la acest consiliu este mai importantă ca niciodată, mai ales că este primul congres organizat în era COVID-19, iar, potrivit acestuia, dezbaterile s-au axat pe „probleme legate de sustenabilitate, logistică, tehnologie și antreprenoriat, dar și pe creșterea economică post-pandemie”.

(Copyright foto: freepik)

Totodată, președintele a declarat că „Trebuie să identificăm modul în care camerele de comerț se pot implica în sprijinirea mediului de afaceri pentru a revitaliza comerțul și a accelera procesul de dezvoltare durabilă care să contribuie, în cele din urmă, la redresarea și creșterea economică post-pandemică (…)”.

Nu în ultimul rând, menționăm că Federația Mondială a Camerelor de Comerț (WCF) este un organism non-politic și neguvernamental al Camerei Internaționale de Comerț (ICC), înființată inițial în anul 1951, sub denumirea „Biroul Internațional al Camerelor de Comerț”, și are ca obiectiv unificarea și susținerea rețelei globale de camere de comerț.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și CCIR. Competiția „Premiile pentru promovarea întreprinderilor europene” − 2021

CCIR. Președintele CCIR a participat la Consiliul General al Federației Mondiale a Camerelor de Comerț was last modified: noiembrie 23rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter