CCIR. Eurochambres – cea de-a 121-a adunare plenară

8 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 514

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului emis de CCIR în data de 6 iunie 2017 „Asociația Camerelor de Comerț Europene a avut cea de-a 121-a adunare plenară. Principalele teme de discuție de pe agenda de lucru au vizat implicațiile economice ale Brexit-ului asupra mediului de afaceri european. Totodată, a fost prezentat Corpul european de solidaritate și programul Labour INT, care prevede promovarea programelor pentru includerea migranților în piața muncii.

Camera de Comerț și Industrie a României, membru cu drepturi depline în Eurochambres, a fost reprezentată la adunarea plenară de către președintele CCIR, dl. Mihai Daraban, membru în Consiliul Director al Eurochambres, și dl. Lazăr Comănescu, consilierul președintelui CCIR pe probleme de afaceri externe.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

În cadrul adunării au fost discutate costurile Brexit-ului pentru companiile europene și au fost prezentate mai multe scenarii post-Brexit, pentru a determina situația cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Vorbitorul principal al adunării a fost dl. Pierre Gramegna, Ministrul de Finanțe al Luxemburgului.

Informații de backgound

„Labor-Int” este un contract de subvenționare semnat între European Trade Union Confederation (ETUC) și European Commission, DG Home, pe o perioadă de doi ani, EUROCHAMBRES fiind unul dintre principalii parteneri ai proiectului.

Labor-Int promovează căi de integrare multi-strat, care includ procesele de educație și formare, până la plasarea la locul de muncă.

Labor-Int este primul proiect de acest fel în care sindicatele, ONG-urile, camerele de comerț și angajatorii trebuie să colaboreze pentru a materializa obiectivele proiectului.
Brexit este termenul folosit pentru retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană în urma votului liber exprimat de britanici la referendumul din 2016. Se preconizează că Regatul Unit al Marii Britanii va părăsi UE cel târziu în martie 2019”.

Sursa informației

CCIR. Eurochambres – cea de-a 121-a adunare plenară was last modified: iunie 8th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter