Cât va fi cota maximă de contribuție obligatorie pentru avocați de la 1 ianuarie 2016

18 dec. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3303

Despre

  • Cota maximă de contribuție va fi de 1.336 lei
  • Contribuţia individuală obligatorie la C.A.A. și cota individuală minimă obligatori rămân neschimbate

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit Hotărârii Consiliului UNBR nr. 35/2015, începând cu data de 1 ianuarie 2016, cota maximă de contribuție obligatorie este 1.336 lei, atât pentru avocații stagiari, cât si pentru cei definitivi. Cota este aferentă unui venit de 12.145 lei.

Această hotărâre a fost luată având în vedere propunerea Casei de Asigurări a Avocaților (C.A.A.) de modificare a plafonului maxim de la 1.250 lei (cât este în prezent) la 1.336 lei, pentru a se putea realiza 5 puncte de pensie aferent contribuției maxime (corelarea plafonului maxim cu venitul de referință).

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Contribuția individuală obligatorie a tuturor avocaților cu drept de exercițiu al profesiei la sistemul C.A.A. și cota individuală minimă obligatorie rămân neschimbate, așa cum au fost stabilite prin Hotărârile Consiliului UNBR nr. 692/2013 și 857/decembrie 2013.

Hotărârea se comunică C.A.A. și barourilor prin poșta electronică și se publică pe site-ul www.unbr.ro. Barourile vor asigura publicitatea Hotărârii pe raza teritorială de competență.

Sursa informației este Baroul Dolj (www.baroul-dolj.ro).

Cât va fi cota maximă de contribuție obligatorie pentru avocați de la 1 ianuarie 2016 was last modified: decembrie 17th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter