Campania „Zile de sărbătoare, cu reduceri pentru fiecare!” pe UJmag.ro!

23 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 472
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Campania „Zile de sărbatăare, cu reduceri pentru fiecare!” oferă posibilitatea tuturor specialiștilor în drept de a beneficia de reduceri substanțiale la toate lucrările de drept, și nu numai.

Campania„Zile de sărbătoare, cu reduceri pentru fiecare!” organizată de Universul Juridic Magazin pe portalul www.universuljuridic.ro și pe cea mai mare librărie de carte juridică www.ujmag.ro oferă posibilitatea tuturor specialiștilor din domeniul dreptului să beneficieze de reduceri substanțiale la cele mai relevante lucrări de drept prin intermediul librăriei on-line de carte juridică UJmag.ro.

Reducerile din cadrul campaniei „Zile de sărbătoare, cu reduceri pentru fiecare!” pe UJmag.ro încep de la 10%, pentru toate cărțile disponibile, inclusiv la ultimele noutăți în domeniu, și ajung până la 70%.

 

10% reducere pentru toate editurile, mai puțin cele de mai jos.

30% reducere pentru colecția Alexandresco.

25% reducere pentru orice carte editată de Editura Universul Juridic.

28% reducere pentru orice carte editată de Editura Pro Universitaria.

– 32% reducere pentru orice carte editată de Editura Evrika Publishing.

32% reducere pentru orice carte editată de Editura Neverland.

30% reducere pentru orice carte din colecția Pro Lege.

35% reducere pentru toate pachetele Editurii Universul Juridic.

70% reducere pentru cărțile din Raftul cu Reduceri.

CADOUL IDEAL, proiect special Universul Juridic în anul centenarului, alcătuit din Enciclopedia Juridică Română. Volumul I – A-C, Pachet: Curs de drept penal Volumul I și Volumul II și Pachet: Explicatiunea teoretica si practica a Dreptului Civil Roman. Set 14 Titluri – 11 Tomuri cu o reducere specială de 15%.

 

Noi, cei din echipa UJmag.ro, știm cât de importante sunt cărțile în desfășurarea activității dumneavoastră de zi cu zi și, în acest sens, ne dorim ca de actuala ofertă din cadrul campaniei „Zile de sărbătoare, cu reduceri pentru fiecare!”  să beneficieze cât mai mulți membri ai comunității juridice.

Transport gratuit pentru comenzile care depășesc valoarea de 149 lei.

 

Zile de sarbatoare, cu reduceri pentru fiecare! UJmag.ro 2018

Campania „Zile de sărbătoare, cu reduceri pentru fiecare!” pe UJmag.ro! was last modified: decembrie 23rd, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter