Campania „Ofertele Primăverii” pe UJmag.ro

19 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 145

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Campania „Ofertele Primăverii” oferă posibilitatea tuturor specialiștilor în drept de a beneficia de reduceri substanțiale la toate lucrările de drept, și nu numai.

Campania Ofertele Primăverii organizată de Universul Juridic Magazin pe portalul www.universuljuridic.ro și pe cea mai mare librărie de carte juridică www.ujmag.ro oferă posibilitatea tuturor specialiștilor din domeniul dreptului să beneficieze de reduceri substanțiale la cele mai relevante lucrări de drept prin intermediul librăriei on-line de carte juridică UJmag.ro.

Perioada în care se va desfășura campania „Ofertele Primăverii” este 15.03.2019 – 31.03.2019.

Reducerile din cadrul campaniei „Ofertele Primăverii” pe UJmag.ro încep de la 10%, pentru toate cărțile disponibile, inclusiv la ultimele noutăți în domeniu, și ajung până la 40%.

 

10% reducere pentru toate editurile, mai puțin cele de mai jos.

20% reducere pentru orice carte editată de Editura Pro Universitaria.

25% reducere pentru toate cursurile și tratatele editate de Editura Universul Juridic.

30% reducere pentru orice carte editată de Editura Neverland sau Editura Evrika Publishing ori din colecția Pro Lege.

35% reducere pentru orice carte din colecțiile Biblioteca Profesioniștilor, Biblioteca practică de drept european sau din afara colecțiilor.

38% reducere pentru Cartea Zilei, ofertă specială exclusivă valabilă 24 de ore.

40% reducere pentru toate pachetele Editurii Universul Juridic.

40% reducere pentru Abonamentul Universul Juridic Premium.

Cadoul ideal reprezintă un proiect special Universul Juridic, alcătuit din „Pachet: Curs de drept penal, Enciclopedia Juridică Română și Explicațiunea teoretică și practică a Dreptului Civil Român”, cu o reducere specială de 28%.

 

Noi, cei din echipa UJmag.ro, știm cât de importante sunt cărțile în desfășurarea activității dumneavoastră de zi cu zi și, în acest sens, ne dorim ca de actuala ofertă din cadrul campaniei „Ofertele Primăverii” să beneficieze cât mai mulți membri ai comunității juridice.

 

Ofertele Primăverii pe UJmag.ro 2019

Campania „Ofertele Primăverii” pe UJmag.ro was last modified: martie 28th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter