Campania „Mica Unire” pe UJmag.ro

24 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 211
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Campania „Mica Unire” oferă posibilitatea tuturor specialiștilor în drept de a beneficia de reduceri substanțiale la toate lucrările de drept, și nu numai.

Campania Mica Unire organizată de Universul Juridic Magazin pe portalul www.universuljuridic.ro și pe cea mai mare librărie de carte juridică www.ujmag.ro oferă posibilitatea tuturor specialiștilor din domeniul dreptului să beneficieze de reduceri substanțiale la cele mai relevante lucrări de drept prin intermediul librăriei on-line de carte juridică UJmag.ro.

Reducerile din cadrul campaniei „Mica Unire” pe UJmag.ro încep de la 30%, pentru orice carte editată de Editurile Universul Juridic, Pro Universitaria, Evrika Publishing, Neverland, și ajung până la 70%.

30% reducere pentru orice carte editată de Editura Universul JuridicEditura Pro UniversitariaEditura Neverland sau Editura Evrika Publishing.

30% reducere pentru orice carte din colecția Pro Lege.

30% reducere pentru Abonamentul Universul Juridic Premium.

30% reducere pentru orice carte din colecția Pro Lege.

CĂRȚI DE COLECȚIE pentru fiecare jurist, proiect special Universul Juridic, „Pachet: Curs de drept penal, Enciclopedia Juridică Română și Explicațiunea teoretică și practică a Dreptului Civil Român”, cu o reducere specială de 25%.

Noi, cei din echipa UJmag.ro, știm cât de importante sunt cărțile în desfășurarea activității dumneavoastră de zi cu zi și, în acest sens, ne dorim ca de actuala ofertă din cadrul campaniei „Mica Unire” să beneficieze cât mai mulți membri ai comunității juridice.

– Carte gratuită! Comenzile care depășesc valoarea de 49 lei beneficiază de un cadou din partea Editurii Universul Juridic:

Constituția României și legislație conexă. Ediție tiparită pe hârtie albă;

Acces gratuit timp de 30 de zile la Abonamentul Premium Universul Juridic pentru toate comenzile de peste 99 lei.

– Transport gratuit pentru comenzile care depășesc valoarea de 149 lei.

 

Mica Unire pe UJmag.ro 2019

Campania „Mica Unire” pe UJmag.ro was last modified: ianuarie 23rd, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter