Campania „Back To Work” pe UJmag.ro

14 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 387
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Campania „Back To Work” oferă posibilitatea tuturor specialiștilor în drept de a beneficia de reduceri substanțiale la toate lucrările de drept, și nu numai.

Campania Back To Work organizată de Universul Juridic Magazin pe portalul www.universuljuridic.ro și pe cea mai mare librărie de carte juridică www.ujmag.ro oferă posibilitatea tuturor specialiștilor din domeniul dreptului să beneficieze de reduceri substanțiale la cele mai relevante lucrări de drept prin intermediul librăriei on-line de carte juridică UJmag.ro.

Reducerile din cadrul campaniei „Back To Work” pe UJmag.ro încep de la 10%, pentru toate cărțile disponibile, inclusiv la ultimele noutăți în domeniu, și ajung până la 70%.

 

10% reducere pentru toate editurile, mai puțin cele de mai jos.

 

28% reducere pentru orice carte editată de Editura Universul JuridicEditura Pro UniversitariaEditura Neverland sau Editura Evrika Publishing.

28% reducere pentru Abonamentul Universul Juridic Premium.

30% reducere pentru orice carte din colecția Pro Lege.

35% reducere pentru toate pachetele Editurii Universul Juridic.

50% reducere pentru selecții de cărți și pachete ale Editurii Universul Juridic.

70% reducere pentru cărțile din Raftul cu Reduceri.

CĂRȚI DE COLECȚIE pentru fiecare jurist, proiect special Universul Juridic, „Pachet: Curs de drept penal, Enciclopedia Juridică Română și Explicațiunea teoretică și practică a Dreptului Civil Român”, cu o reducere specială de 15%.

 

Noi, cei din echipa UJmag.ro, știm cât de importante sunt cărțile în desfășurarea activității dumneavoastră de zi cu zi și, în acest sens, ne dorim ca de actuala ofertă din cadrul campaniei „Back To Work” să beneficieze cât mai mulți membri ai comunității juridice.

 

Back To Work pe UJmag.ro 2019

Campania „Back To Work” pe UJmag.ro was last modified: ianuarie 14th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter