[UPDATE: Prelungim campania pentru tine] Campania „Back To Law School” pe UJmag.ro

27 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 166
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE 28 februarie 2019: Prelungim campania

Având în vedere interesul studenților cu privire la achiziționarea cursurilor și tratatelor necesare pentru studiu, noi, cei din echipa UJmag, am decis prelungirea campaniei până la date de 6 martie 2019.

Mult succes în noul semestru!

Back To Law School pe UJmag.ro 2019


Campania „Back To Law School” oferă posibilitatea tuturor specialiștilor în drept de a beneficia de reduceri substanțiale la toate lucrările de drept, și nu numai.

Campania Back To Law School organizată de Universul Juridic Magazin pe portalul www.universuljuridic.ro și pe cea mai mare librărie de carte juridică www.ujmag.ro oferă posibilitatea tuturor specialiștilor din domeniul dreptului să beneficieze de reduceri substanțiale la cele mai relevante lucrări de drept prin intermediul librăriei on-line de carte juridică UJmag.ro.

Reducerile din cadrul campaniei „Back To Law School” pe UJmag.ro încep de la 25%, pentru toate cărțile disponibile, inclusiv la ultimele noutăți în domeniu, și ajung până la 70%.

25% reducere pentru toate cursurile și tratatele editate de Editura Universul Juridic.

25% reducere pentru orice carte din colecția Pro Lege.

30% reducere pentru toate pachetele cu tratate și cursuri editate de Editura Universul Juridic.

30% reducere pentrutoate pachetele din colecția Pro Lege.

25% reducere pentru Abonamentul Universul Juridic Premium.

 

Noi, cei din echipa UJmag.ro, știm cât de importante sunt cărțile în desfășurarea activității dumneavoastră de zi cu zi și, în acest sens, ne dorim ca de actuala ofertă din cadrul campaniei „Back To Law School” să beneficieze cât mai mulți membri ai comunității juridice.

 

Back To Law School pe UJmag.ro 2019

[UPDATE: Prelungim campania pentru tine] Campania „Back To Law School” pe UJmag.ro was last modified: februarie 27th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter