Campania „18 ani de Universul Juridic. 18 ani de Cultură Juridică” pe UJmag.ro

3 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 78

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Campania „18 ani de Universul Juridic. 18 ani de Cultură Juridică” oferă posibilitatea tuturor specialiștilor în drept de a beneficia de reduceri substanțiale la toate lucrările de drept, și nu numai.

Campania 18 ani de Universul Juridic. 18 ani de Cultură Juridică organizată de Universul Juridic Magazin pe portalul www.universuljuridic.ro și pe cea mai mare librărie de carte juridică www.ujmag.ro oferă posibilitatea tuturor specialiștilor din domeniul dreptului să beneficieze de reduceri substanțiale la cele mai relevante lucrări de drept prin intermediul librăriei on-line de carte juridică UJmag.ro.

Campania „18 ani de Universul Juridic. 18 ani de Cultură Juridică” se va desfășura pe data de 03.04.2019.

 

Reducerile și beneficiile din cadrul campaniei „18 ani de Universul Juridic. 18 ani de Cultură Juridică” pe UJmag.ro:

– Ofertă specială cu personalizare inclusă în preț pentru precomenzile cu plata în avans a titlului „Contenciosul administrativ român” de Constantin G. Rarincescu.

25% reducere pentru pachetul „Curs de drept penal Volumul I si Volumul II” de Ioan Tanoviceanu.

Transport gratuit pentru „Drept procesual penal – Traian Pop: Volumul I, Volumul II, Volumul III si Volumul IV” de Traian Pop.

30% reducere pentru pachetul „Explicatiunea teoretica si practica a Dreptului Civil Roman. Set 14 Titluri – 11 Tomuri” de Dimitrie Alexandresco.

Voucher cadou în valoare de 100 de lei pentru achiziția oricărui titlu din campania „18 ani de Cultură Juridică. 18 ani de Universul Juridic”.

Transport gratuit pentru orice comandă efectuată pe UJmag.ro în data de 3 aprilie 2019.

 

Noi, cei din echipa UJmag.ro, știm cât de importante sunt cărțile în desfășurarea activității dumneavoastră de zi cu zi și, în acest sens, ne dorim ca de actuala ofertă din cadrul campaniei „18 ani de Universul Juridic. 18 ani de Cultură Juridică” să beneficieze cât mai mulți membri ai comunității juridice.

 

18 ani de Universul Juridic. 18 ani de Cultură Juridică pe UJmag.ro 2019

Campania „18 ani de Universul Juridic. 18 ani de Cultură Juridică” pe UJmag.ro was last modified: aprilie 3rd, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter