Camera Notarilor Publici București are un nou reprezentant pentru comunicare și relație cu presa

8 dec. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 149

Potrivit unui comunicat transmis, Camera Notarilor Publici București a desemnat un nou reprezentant pentru comunicare și relație cu presa, în persoana doamnei Mihaela Chircă.

Astfel, pentru a obține lămuriri, opinii certificate din sfera notarială, dar și detalii vizând inițiativele de informare comune, reprezentantul pentru comunicare și relație cu presa poate fi contactat la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon 0760.766.783.

Camera Notarilor Publici București (CNPB) este organizația profesională cu personalitate juridică ce reunește toți notarii publici din circumscripția Curții de Apel București, respectiv, Municipiul București și județele Călărași, Giurgiu, Ialomița, Ilfov și Teleorman. În prezent CNPB reunește aproximativ 670 de notari. Camera Notarilor Publici București este organizată și funcționează în baza Legii notarilor publici și a activității notariale nr. 36/1995, a Regulamentului de aplicare a Legii nr. 36/1995, a Statutului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România și a Regulamentului propriu de organizare și funcționare. CNPB a fost înregistrată la Ministerul Justiției sub nr. 3202/N din august 1995. Din anul 2007, Camera Notarilor Publici București este înfrățită cu Consiliul Regional al Notarilor Curții de Apel Poitiers, Franța.
Camera Notarilor Publici București are un nou reprezentant pentru comunicare și relație cu presa was last modified: decembrie 8th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter