Camera Notarilor Publici București a lansat nr. 74 al publicației „Notar de București”

18 iun. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 115

Potrivit paginii oficiale (www.cnpb.ro), Camera Notarilor Publici București a lansat cel de-al 74-lea număr al publicației online intitulate „Notar de București”.

Astfel, conform anunțului, principalele subiecte abordate în cadrul ziarului sunt monedele virtuale, noi raportări privind prevenirea și combaterea spălării banilor, proiecte și viziuni ale notarilor publici aleși de curând în organele de conducere ale Camerei.

Totodată, publicația are o secțiune dedicată filelor istoriei, astfel că, în paginile acesteia, se va face vorbire și despre controversata succesiune a Prințului Sturza, cât și despre înființarea de către Regina Elisabeta a liceului pentru elevi nevăzători din București.

De asemenea, în cuprinsul ziarului se va regăsi și un articol scris de jurnalistul C. T. care va aborda teme precum filmele de Oscar, notariatul și meseria de jurnalist.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Orar notari stagiari, Modulul I] ADMITERE NOTARI STAGIARI 2019

Camera Notarilor Publici București a lansat nr. 74 al publicației „Notar de București” was last modified: iunie 18th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter