Camera Deputaților. Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea art. 291 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal

11 dec. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 449

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.cdep.ro), Camera Deputaților a hotărât luni introducerea pe ordinea de zi a unei noi propuneri legislative. În ședință s-a propus reducerea nivelului cotei standard de TVA de la 19% la 16% de la 1 ianuarie 2020.

Acest proiect aduce modificări în Codul fiscal și prevede, pe lângă reducerea nivelului cotei standard de TVA de la 19% la 16%, și extinderea aplicării cotei reduse de TVA de 5%, față de cota redusă de 9%, pentru „livrarea de alimente destinate consumului uman și animal, animale și păsări vii din specii domestice, semințe, plante și ingrediente utilizate în prepararea alimentelor, produse utilizate pentru a completa sau înlocui alimentele”.

Proiectul a fost adoptat de Senat în 21 octombrie, iar Camera Deputaților este for decizional.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 

Camera Deputaților. Proiect de Lege pentru modificarea și completarea art. 291 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal was last modified: decembrie 10th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter