Camera Consultanților Fiscali. Bonificație de 15% pentru plata anticipată a cotizației fixe și variabile

6 ian. 2023
Vizualizari: 318

Camera Consultanților Fiscali (CCF) informează despre posibilitatea consultanților fiscali de a beneficia de bonificația de 15% acordată pentru plata anticipată a cotizației fixe și variabile.

Pentru plata integrală anticipată a cotizației fixe până la data de 15 martie 2023 (inclusiv) se acordă o bonificație de 15% din cuantumul cotizației fixe stabilite.

Pentru plata integrală anticipată a cotizației variabile până la data de 15 martie 2023 (inclusiv) se acordă o bonificației de 15% din cuantumul cotizației variabile declarate, cu condiția depunerii declarației privind activitatea desfășurată în anul 2022, până la data de 15 martie 2023 (inclusiv).

Cuantumul cotizațiilor fixe integrale și diminuate cu bonificația și cotele procentuale aplicabile pentru determinarea cotizațiilor variabile se regăsesc aici.

Bonificația de 15% pentru cotizația variabilă nu se acordă dacă declarația de activitate nu este depusă până la 15 martie 2023.

CCF recomandă depunerea declarației online, aici.

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și Camera Consultanților Fiscali. Serviciile de consultanță fiscală beneficiază în continuare de regimul fiscal al microîntreprinderilor

 

Camera Consultanților Fiscali. Bonificație de 15% pentru plata anticipată a cotizației fixe și variabile was last modified: ianuarie 6th, 2023 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: