Camera Consultanților Fiscali a început demararea proiectului „Fii SMART! – Student Implicat în Dezvoltarea Start-up-urilor de Succes”

10 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 298

Camera Consultanților Fiscali anunță demararea proiectului „Fii SMART! – Student Implicat în Dezvoltarea Start-up-urilor de Succes”, un program de pregătire antreprenorială dedicat studenților.

Potrivit comunicatului, proiectul urmărește creșterea ratei de ocupare profesională în rândul studenților, prin derularea unui program integrat de antreprenoriat în cadrul căruia 350 de studenți vor beneficia de formare autorizată în dezvoltarea de Competențe antreprenoriale. Proiectul se derulează pe o perioadă de 24 de luni, în intervalul 31 decembrie 2021-30 decembrie 2023.

Totodată, dintre cei 350 de studenți ce vor participa la proiect, un număr de 22 de studenți, care vor da dovadă de inițiative antreprenoriale și vor crea planuri de afaceri viabile, vor fi selectați pentru a beneficia de un program intensiv de pregătire antreprenorială (mentorat, consultanță, stagii de practică și întreprinderi simulate), precum și de sprijin financiar în valoare de 287.000 de lei pentru implementarea planurilor de afaceri.

De asemenea, implementarea planurilor câștigătoare se desfășoară pe o perioadă de 12 luni și presupune crearea unui total de minim 66 de noi locuri de muncă în cel mult 6 luni de la demararea implementării acestor planuri de afaceri.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

(Copyright foto: freepik)

Sursa informației

Vezi și Camera Consultanților Fiscali. Curs online cu tema „Accizele și alte taxe speciale” (23 noiembrie 2021)

Camera Consultanților Fiscali a început demararea proiectului „Fii SMART! – Student Implicat în Dezvoltarea Start-up-urilor de Succes” was last modified: ianuarie 10th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.