Camera Consultanților Fiscali. A fost publicat „Ghidul de identificare a beneficiarilor reali”

21 feb. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 183

Camera Consultanților Fiscali informează că a fost publicat „Ghidul de identificare a beneficiarilor reali”, pe site-ul Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor.

Astfel, noul document poate fi regăsit pe site-ul ONPCSB, fiind un instrument util pentru consultanții fiscali și societățile de consultantă fiscală în elaborarea politicilor și mecanismelor adecvate în materia spălării banilor și combaterea actelor de terorism.

De asemenea, ghidul urmărește să asigure o determinare unitară a beneficiarilor reali și să faciliteze înregistrarea beneficiarilor reali în registrele centrale organizate la nivelul Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC), Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și Ministerului Justiției (MJ).

Totodată, acesta asigură premisele unei aplicări corecte si complete a procedurilor de cunoaștere a clientelei și identificare a beneficiarului real de către entitățile raportoare, autoritățile competente având, astfel, acces la informații reale, adecvate, si actualizate.

Ghidul de identificare a beneficiarilor reali este disponibil aici.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

(Copyright foto: freepik)

Sursa informației

vezi și Camera Consultanților Fiscali. Opinie privind expertiza judiciară a expertului versus constatarea specialistului

Camera Consultanților Fiscali. A fost publicat „Ghidul de identificare a beneficiarilor reali” was last modified: februarie 18th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.