[UPDATE: Modelul Raportului – actualizat] CAFR. Modelul Raportului de audit privind baza de calcul a ajutorului de stat acordat în temeiul O.U.G. nr. 224/2020

30 iun. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 172

Update 29 iunie 2021: Modelul Raportului – actualizat

Camera Auditorilor Financiari din România a publicat Modelul de raport de audit – actualizat cu informații privind evidențierea distinctă, în cadrul Capitolului 7 – Concluzii, a totalului cifrei de afaceri raportată în situațiile financiare, față de totalul cifrei de afaceri eligibilă, structurată pe Codurile CAEN eligibile, conform O.U.G. nr. 224/2020, aprobată prin Legea nr. 160/2021.

Modelul a fost actualizat ca urmare a discuțiilor cu reprezentanții MEAT și a cerințelor suplimentare de raportare solicitate.

Modelul de Raport de audit actualizat poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Pe pagina oficială (www.cafr.ro), Camera Auditorilor Financiari din România a publicat modelul Raportului de audit privind baza de calcul a ajutorului de stat ce se poate acorda sub forma unor granturi în temeiul O.U.G. nr. 224/2020.

Astfel, întrucât baza de calcul al ajutorului, calculată conform prevederilor O.U.G. nr. 224/2020, trebuie certificată și asumată fie de către un expert contabil/o societate de expertiză contabilă, fie de către un auditor financiar/o firmă de audit autorizat/autorizată în România, membri ai Camerei Auditorilor Financiari din România, CAFR pune la dispoziția auditorilor financiari un model structurat într-un format general, cu elementele de bază, în același timp, făcând recomandarea ca auditorii sau firmele să adapteze acest model în funcție de circumstanțele/situațiile specifice ale beneficiarului de grant.

Totodată, potrivit procedurii prevăzute în ordonanță, beneficiarii de grant vor încărca raportul de audit, semnat electronic de auditorul financiar, împreună cu anexa la acesta (raportul sinteză), asumat de auditorul financiar, aceasta (anexa) fiind realizată conform Anexei nr. 7 din O.U.G. nr. 224/2020.

Modelul de Raport de audit poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și MEAT. Anunț de parteneriat pentru implementarea schemei de ajutor de stat pentru HoReCa

[UPDATE: Modelul Raportului – actualizat] CAFR. Modelul Raportului de audit privind baza de calcul a ajutorului de stat acordat în temeiul O.U.G. nr. 224/2020 was last modified: iunie 30th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter