CAFR. Data-limită pentru depunerea raportului de activitate

6 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 126

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, Camera Auditorilor Financiari din România a dat publicității detalii în ceea ce privește data-limită pentru depunerea raportului de activitate sau a declarației fără activitate, după caz.

Astfel, potrivit art. 30 alin. (5) din Regulamentul de organizare și funcționare a CAFR, aprobat prin Hotărârea Conferinței CAFR nr. 02/2018 și art. 4 alin. (1) din Hotărârea nr. 99/2018 privind acordarea vizei anuale pentru desfășurarea activităților de audit financiar, altele decât auditul statutar, pentru auditorii financiari, membri ai Camerei Auditorilor Financiari din România, începând cu anul 2019 data-limită pentru depunerea raportului anual de activitate sau a declarației anuale fără activitate s-a modificat.

În acest context, raportul anual de activitate sau declarația anuală fără activitate, după caz, se completează și se transmite Camerei doar de către auditorii financiari activi și firmele de audit, membri ai CAFR, până la data de 15 februarie a fiecărui an, pentru activitatea desfășurată în anul anterior.

Totodată, pentru informații suplimentare auditorii financiari sunt rugați să se adreseze Compartimentului servicii și asistență membri, la numărul de telefon 031/433.59.46 sau prin e-mail, la adresa [email protected]

Sursa informației

CAFR. Data-limită pentru depunerea raportului de activitate was last modified: februarie 6th, 2019 by Universul Juridic
7 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter