CAFENEAUA JURIDICĂ. Acum ONLINE

24 iun. 2020
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 137

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul Timiș și Grupul editorial Universul Juridic anunță repoziționarea reuniunilor tradiționale inițiate și organizate periodic de cele două entități, într-o nouă formulă de desfășurare și transformare a acestora într-un prim proiect de atelier dedicat dezvoltării gândirii juridice, derulat exclusiv online, sub brandul CAFENEAUA JURIDICĂ ONLINE.

Conștienți de riscurile pe care le-ar putea implica pentru participanți prezența fizică la evenimente și întruniri offline, profitând de avantajele noilor tehnologii, dar și de parteneriatul de drum lung consolidat în timp între Baroul Timiș și Universul Juridic, cei doi organizatori au decis să aducă lunar în atenția profesioniștilor Dreptului teme de real interes, într-o formulă comodă, modernă, eficientă și interactivă.

Vorbitorii invitați în fiecare ediție vor fi personalități din comunitatea juridică, distinși specialiști din varii domenii, dar și persoane-cheie din zona executivului, forului legislativ sau a mediului de afaceri la nivel național, în măsură să exprime puncte de vedere pertinente, să avanseze idei și soluții viabile sau să aprofundeze și să lămurească implicațiile de natură juridică și legislativă în activitatea lor curentă și viitoare.

Transmisiunile vor fi făcute live, lunar, de pe portalul www.universuljuridic.ro, în condiții tehnice profesionale, pe durata a două-trei ore, cu o mediatizare anticipată adecvată în mediul virtual, pe platformele Facebook și Youtube.

CAFENEAUA JURIDICĂ ONLINE este un proiect finanțat din parteneriate, care nu grevează bugetul Baroului Timiș, fiind oferit gratuit pentru comunitatea avocaților timișeni. Pentru avocații din alte barouri, participarea la aceste evenimente va fi contra cost, pe baza unei taxe care conduce la constituirea unui cont individual de acces. Abonații Universul Juridic și stagiarii profesiilor juridice vor beneficia de acces gratuit, conform parteneriatelor anterior stabilite sau care se vor semna în viitor.

Ne face onoarea de a fi speaker, la prima ediție online, dl judecător Mihail Udroiu, participant constant la conferințele Baroului Timiș, care va susține, pe 23 iulie 2020, o conferință de real interes pentru mediul Juridic, asupra căreia vom reveni cu amănunte.

După câteva ediții extrem de apreciate și unde participarea a fost numeroasă, credem că este potrivită mutarea în online a proiectului nostru tradițional. Sperăm la o bună primire a acestei inițiative adaptate momentului pe care îl traversăm.

 

Sergiu I. Stănilă
Decan, Baroul Timiș

CAFENEAUA JURIDICĂ. Acum ONLINE was last modified: iunie 24th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter