Curtea de Apel București organizează un concurs de promovare în treapta profesională

5 iun. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 880

Despre

  • Definitivarea în funcție
  • Promovarea în treapta profesională II
  • Personalul auxiliar de specialitate
  • 19 iunie 2015, ora 10:00

În data de 19 iunie 2015, ora 10:00, Curtea de Apel București organizează examenul în vederea definitivării în funcție, respectiv promovare în treapta profesională II, a personalului auxiliar de specialitate numit la CAB, potrivit comunicării publicate pe site-ul Curții.

Examenul va avea loc la sediul CAB din Splaiul Independenței nr. 5, sector 4.

În ceea ce privește personalul auxiliar de specialitate debutant, încadrat la instanțele arondate CAB, examenul pentru definitivare în funcție, respectiv promovare în gradul sau treapta profesională II, se va susține la instanța la care acesta este încadrat, conform prevederilor art. 42 din Legea nr. 567/2004 și ale art. 5 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului ori examenului pentru definitivare în funcție, promovare în grade sau trepte profesionale superioare ori din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe sau aceluiași parchet, precum și în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe și parchete superioare, aprobat prin Hotărârea CSM nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Potrivit dispozițiilor art. 4 din Regulament, poate participa la examenul de definitivare în funcție personalul auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și al parchetelor, încadrat în funcția de debutant, la sfârșitul perioadei de 6 luni de la data încadrării.

Organizarea și desfășurarea examenului din 19 iulie 2015 va avea loc în condițiile art. 14 și următoarele din Regulamentul aprobat prin Hotărârea CSM nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Examenul de definitivare pentru personalul auxiliar de specialitate debutant constă într-o probă scrisă cu caracter preponderent practic.

Tematica și bibliografia pentru concurs sunt publicate pe site-ul CAB.

Accesați comunicarea publicată pe site-ul CAB (www.cab1864.eu).

Curtea de Apel București organizează un concurs de promovare în treapta profesională was last modified: iunie 5th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter