bpv Grigorescu Ştefănică și ANIS anunță încheierea unui parteneriat strategic

29 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 124

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

bpv Grigorescu Ștefănică și ANIS anunță semnarea unui acord de parteneriat care atribuie firmei de avocatură de business rolul de partener strategic de drept informatic al asociației.

Din perspectiva acestui rol, activitatea bpv Grigorescu Ștefănică se va concentra pe:

a) contribuirea la consolidarea cunoștințelor juridice referitoare la software și drept informatic ale membrilor ANIS, prin partajarea de informații în cadrul unor serii de discuții și prezentări interactive susținute la meetup-urile și evenimentele desfășurate de organizație;

b) sprijinirea eforturilor asociației de reprezentare a intereselor industriei în ariile de business și de reglementare relevante pentru membrii săi;

c) oferirea de asistență echipei executive a ANIS cu privire la aspectele juridice și de conformitate, cu impact asupra activității ANIS ca organizație.

Prin acest parteneriat, bpv Grigorescu Ștefănică reafirmă angajamentul său de a susține companiile de software și tehnologie în crearea, dezvoltarea și protejarea unei activități prospere, atât în România, cât și la nivel mondial, punând vasta sa expertiză în domeniul tehnologie, media și telecomunicații în serviciul acestei industrii.

Din poziția de firmă de avocatură de prim nivel în domeniul tehnologiei, ne considerăm parte integrantă a ecosistemului industriei de software din România și dorim să contribuim la dezvoltarea acestuia. ANIS este platforma optimă pentru a transforma cunoștințele și conexiunile noastre în beneficii reale pentru jucătorii din industrie, consolidându-ne, în același timp, poziția de prim furnizor de servicii juridice pentru acest sector”, a declarat Cătălin Grigorescu, partener coordonator, bpv Grigorescu Ștefănică.

Parteneriatul cu bpv Grigorescu Ștefănică face parte din noua strategie a ANIS de susținere pentru sectorul tech. Ne dorim să avem aproape specialiști în domenii strategice, iar bpv Grigorescu Ștefănică este unul dintre acești parteneri, expertiza lor vasta în domeniul juridic, concentrată pe companiile din sectorul tehnologiei, ne va ajuta sa inițiem și să derulăm proiecte ample pentru membrii ANIS. Industria de high tech este printre cei mai importanți vectori de creștere economică și de aceea comunitatea tech trebuie sprijinită pentru a-și continua dezvoltarea”, a declarat Gabriela Mechea, director executiv, ANIS.

bpv Grigorescu Ștefănică are în portofoliul său unele dintre cele mai sonore nume din industria IT precum Google, Atos, Amazon, Facebook, Hootsuite, Garmin, SAP, Zitec, FintechOS, Fullscreen Digital, Autodesk, Mapbox, Riverbed Technology, Siemens, Hitachi, cât și fonduri de investiții de capital de risc și investitori strategici din domeniu.

bpv Grigorescu Ștefănică și ANIS anunță încheierea unui parteneriat strategic was last modified: ianuarie 29th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter